Game info

Shelter

In Shelter moet een moederdas haar kinderen van gevaar behoeden. Ze wordt tijdens haar reis lastig gevallen door roofvogels, nachtelijke jagers, rivieren die haar afsnijden, grote bosbranden en de angst voor een naderende hongerdood. Spelers moeten op zoek naar voedsel en proberen genoeg te vinden voor de das en haar kinderen. Volgens makers Might and Delight, met ontwikkelaars die onder andere aan Bionic Commando: Rearmed hebben gewerkt, moet Shelter gevoelens bij spelers oproepen die ze niet zouden verwachten. Gecombineerd met de unieke artstyle zou dat wel eens kunnen lukken. De game is te koop voor PC en Mac via de officiële website en Steam.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Shelter is de natuurlijke variant van Journey, met als groot verschil dat er daadwerkelijk iets op het spel staat. De game is sereen en spannend, ongedwongen lineair, bijzonder vormgegeven en simpelweg bijzonder op elk vlak.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Emotie zonder traanbejag, unieke visuele stijl, natuurlijke progressie, passende soundtrack
    • Minuscule visuele foutjes

Artikelen

Screenshots PC


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord