Game info

Scene It? Box Office Smash

Scene It? Box Office Smash is de sequel van Scene It? Lights, Camera, Action. Net als zijn voorganger is dit een triviaspel over films. Door gebruik te maken van de simpele Big Button Pad (met vier keuzeknoppen en een grote antwoordknop) kun je met je vrienden of met online tegenstanders uitvechten wie de grootste filmkennis heeft. Deze tweede Scene It? bevat honderden nieuwe vragen met nieuwe foto's en nieuwe filmclips. Wanneer de speler uitgekeken is op de vragen in de game, kan hij bovendien andere downloaden vanaf Xbox Live. De vragen worden beantwoord in verschillende rondes, elk met een andere insteek. In totaal zijn er 22 soorten puzzels die ieder op een andere manier je filmkennis aanspreken.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Scene It? Box Office Smash is zeker geen hoogvlieger in het quiz-genre. Het gebrek aan ruimte en opties komt het spel niet ten goede, waardoor je al vrij snel alles gezien hebt. Maar wat het spel doet, doet het zeker goed. De vragen worden op een originele manier gebracht en het beeldmateriaal is aangenaam om naar te kijken. Vandaar dat ook dit deel weer een magere voldoende krijgt.</p>
    Score: 60 Oké
    • Originele speltypes. Leuk beeld- en geluidsmateriaal. Kennis wordt beloond
    • Toch weer die herhaling. Waar blijft de Nederlandse versie?. Zeer beperkte keuzemogelijkheden

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord