Game info

SBK-08: Superbike World Championship

SBK-08 is de officiële game van de Superbike World Championship. De game bevat alle officiële licenties en simuleert elk aspect van de sport: van de physics die je het gevoel moeten geven echt op een racemotor te zitten, tot het gedrag van je tegenstanders. Ook bevat de game 22 coureurs en motoren en 12 banen uit het Superbike World Championship-seizoen van 2008. De verschillende teams hebben bovendien hun eigen specialiteiten. Deze game is aanpasbaar naar eigen wens. Zo kun je in de verschillende modes leren rijden met meer stuurhulpen aan, of juist de lat hoger leggen zodat het rijden realistischer en dus moeilijker wordt. In vijf verschillende modi kun je je kwaliteiten laten zien: Instant Action, Time Attack, Quick race, Race Weekend, Championship en Challenge. Bovendien bevat de game een online multiplayer-modus waarin je het tegen coureurs over de hele wereld kunt opnemen.

Nieuwste review

SBK 08 heeft bevestigd dat het als racesim vooral de hardcore simliefhebber zal aanspreken. Ondanks de hulpmiddelen en tips blijft de leercurve erg hoog voor beginners. Verder zul je als je wilt genieten van een goede race dingen als matige graphics en de iets zweverige besturing over het hoofd moeten zien. De grote hoeveelheid spelmodi en aan te passen instellingen zorgen er echter voor de Superbike-fans lang bezig te houden. Een leuke Challenge Mode met afwisselende uitdagingen zorgt bovendien voor de nodige variatie.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Goed gemodelleerde rijders en motoren. Leuke challenges. Afstelopties gedetailleerd, maar door techneut overzichtelijk. Dynamisch weer
  • Minpunten
  • De game voelt onafgewerkt aan. Stijle moeilijkheidscurve. Fletse omgevingen. Zweverige besturing

Artikelen

Screenshots