Game info

Saints Row 4

In Saints Row 4 kruipen spelers in de huid van de president van de United States. Als president moeten spelers de wereld behoeden voor een invasie van aliens. Daarvoor hebben spelers beschikking tot buitenaardse technologie in de vorm van wapens en voertuigen. Door de technologie hebben spelers ook superkrachten, zoals het springen over gebouwen en het gebruik van telekinese. Uiteraard beschikt Saints Row 4 over een grote open wereld, waarin de speler kan staan en gaan waar hij wilt.

Nieuwste review

Saints Row 4 is een clusterfuck aan pogingen om je op de meest bizarre manieren te vermaken. De game slaagt daar in al zijn chaos niet altijd even goed in, maar met over-de-top-actie en een dikke middelvinger naar genreconventies blijft het pure plezier stevig overeind. Vaak dreigt de gameplay te vervallen in oppervlakkigheid, maar dan komt er altijd een verrassend flinke dosis charme, enthousiasme en scherpte de boel redden. Saints Row 4 is daarmee de beste onzin in tijden.  

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Verslavend tempo, sympathieke en enthousiaste verhaalvertelling, verrast en verfrist constant met nieuwe gameplay-elementen en heerlijk belachelijke vondsten
  • Minpunten
  • Technisch gedateerd, combat is nogal slordig en eenvoudig

Artikelen

Screenshots