Game info

Root Beer Tapper

Root Beer Tapper is een spel waar je iemand speelt die root beer moet serveren. In het eerste level moet je aan cowboys serveren, daarna aan atleten, gevolgd door punk rockers en als laatste aan vreemde buitenaardse wezens in een ruimtebar. Je moet lege blikjes ophalen voordat ze van de bar afvallen. Je kunt extra punten verdienen door tips te verzamelen. In de bonus rondes moet je een blikje vinden dat niet geschud is en deze serveren.

Nieuwste review

Root Beer Tapper is een simpel, toegankelijk en vermakelijk arcadespelletje. Toch zal de game je per dag waarschijnlijk niet langer dan een half uur bezig houden, ook met de multiplayer. Het ligt er maar net aan in hoeverre je bereid bent high scores te behalen met deze game, aangezien daar leukere alternatieven voor zijn. Het uitspelen van de singleplayer, de multiplayermodi en het behalen van de achievements hebben uiteindelijk net niet genoeg om het lijf om je te blijven boeien. Dan ga je toch veel liever zelf een biertje halen in de kroeg.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Simpele en toegankelijke gameplay. Fijn gevoel van progressie. Hoeveel games bestaan er met bier als centrale thema?
  • Minpunten
  • Singleplayer en multiplayer blijven niet ontzettend lang boeien. Terugschuivende glazen zetten je soms lullig vast. Achievements zijn vrij gemakkelijk te behalen

Artikelen

Screenshots