Game info

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

Rollercoaster Tycoon 4 Mobile brengt de befaamde pretparksimulatie naar mobiele platformen. De game is beschikbaar op iPhone, iPad en iPpod Touch. Spelers kunnen in Rollercoaster Tycoon 4 Mobile het pretpark van hun dromen bouwen en die vervolgens met iedereen delen. Maak ongelooflijke achtbanen en pretparkritjes en zorgt dat bezoekers tevreden blijven. Maak het beste pretpark, ontgrendel nieuwe materialen en wissel bouwtekeningen van achtbanen uit met je vrienden. Rollercoaster Tycoon 4 Mobile heeft: - Een intuïtieve achtbaan-editor. - 20 vooraf gemaakte achtbanen. - Meer dan 50 verschillende attracties, restaurants, stands, hotels en decoraties. - Ontgrendel nieuwe materialen om coolere, sneller een hogere achtbanen te ontwikkelen. - Blijf in contact met vrienden via Facebook en Game Center. - Wissel bouwplattegronden voor achtbanen uit. - Game Center leaderboards.

Nieuwste review

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile maakt alle verwachtingen waar. Dat is meestal iets positiefs, maar in dit geval waren de verwachtingen heel, héél erg laag. De schreeuwerige microtransacties, de gebruiksonvriendelijke interface, het even grote gebrek aan uitdaging als aan vrijheid en de abominabele techniek maken van RollerCoaster Tycoon 4 Mobile een optelsom van teleurstellingen. Dit is een knoeperdharde klap in het gezicht van iedereen die in de jaren ’90 is opgegroeid.

2
Score
20
Score: 20
  • Pluspunten
  • Aanschafprijs wordt omgezet in in-game tegoed
  • Minpunten
  • Schreeuwerige microtransacties, onlogische en rommelige interface, geen enkele vrijheid, nog minder uitdaging, belachelijke pop-ups, afschuwelijke achtergrondmuziek

Artikelen