Game info

Rocky Balboa

In Rocky Balboa kruipt de speler in de huid van de wereldberoemde bokser Rocky, die in al zijn films verpersoonlijkt wordt door Sylvester Stallone. Rocky is een flink stuk ouder geworden en is nu eigenaar van een restaurantje. Zijn vrouw heeft hij verloren aan kanker en zijn zoon wil niets van hem weten. Om de leegte in zijn leven te vullen pakt Rocky nog één keer de handschoenen op om het voor het goede doel op te nemen tegen de huidige wereldkampioen Mason Dixon. In de Story Mode moet je het opnemen tegen de wereldkampioen Mason “The Line” Dixon. Om deze bokser te verslaan moet Rocky zijn gloriedagen herinneren. Tijdens het gevecht met Mason zul je terugdenken aan historische Rockygevechten. Die gevechten zul je zelf moeten spelen en winnen. Door de historische gevechten te winnen zullen Rocky’s skills steeds beter worden. Alle historische gevechten uit de Rockyserie zijn ook speelbaar in de Historic Fights-modus. Zo kun je tegen Drago vechten in Moskou en Apollo verslaan in Philadelphia. In de Exhibition Mode kun je met andere boksers dan Rocky vechten. Je kunt het bijvoorbeeld met Mason Dixon opnemen tegen Clubber Lang.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Rocky Balboa is een game die het cliché van vergaming bevestigt. De game heeft behalve de mooie beelden uit de Rocky-reeks en de mooi weergegeven vechters en wat andere leuke toevoegingen niet genoeg om de matige gameplay te compenseren.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Boksers worden goed weergegeven. Mooie beelden uit de francise. Moods zijn leuke toevoeging
    • Trage gameplay. Weinig opties. Afwerking laat op bepaalde punten te wensen over

Artikelen

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord