Game info

Rock Band

Na het succes van Guitar Hero komt gamesontwikkelaar Harmonix nu met Rock Band. In Rock Band moet je een band samenstellen bestaande uit maximaal vier muzikanten. Elke muzikant bespeelt daarbij een eigen (los verkrijgbaar) instrument: gitaar, basgitaar, drumstel of microfoon. Spelers moeten goed samenspelen om het publiek tevreden te houden. De soundtrack bevat muziek van Oasis, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Soundgarden, Hole, Fall Out Boy, The Rolling Stones, Queens of the Stone Age, Garbage, Foo Fighters, The Hives, R.E.M., Beastie Boys, Aerosmith, Bon Jovi, The Killers en vele anderen. Ook is er nog nieuwe muziek te downloaden van de PlayStation Store.

Nieuwste review

Rock Band valt het beste te vergelijken met een spiksplinternieuwe videokaart. De kaart kent weliswaar een overweldigende inhoud en voldoet aan vrijwel al je wensen, maar de absurd hoge prijs en de zeer snelle komst van een verbeterde variant zorgen voor een heus dilemma. Nu kopen en de zomermaandjes genieten losgaan met een hoogwaardig stukje techniek of enkele maanden wachten op een superieure versie? De keuze is aan jou.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Uitmuntende soundtrack. Heerlijk om te spelen. Drummen is fantastisch!. Sfeerverhogende audiovisuele stijl. Overdosis aan nummers in de online muziekwinkel
  • Minpunten
  • Belachelijk hoge prijs. Moeilijkheidsgraad gitaarstukken . Solo Tour valt tegen. Bederfelijk productwaarde

Artikelen

Screenshots