Game info

Rise of Nightmares

Rise of Nightmares is een eerstepersoons horrorgame die niet met een controller, maar met je lichaam wordt gespeeld. Dat gebeurt met de Kinect-sensor. Spelers zijn op zoek naar hun gekidnapte vrouw in deze volwassen en zeer gewelddadige game. Dat doen ze in een kasteel vol dodelijke vallen en ondode vijanden, waar ze vrij doorheen kunnen bewegen. Spelers rijten hun tegenstanders aan stukken met messen, kettingzagen en hun blote handen. Ze leren bovendien niet alleen omgaan met verschillende vechtstijlen en wapens, ze ontdekken ook geheimen, sluipen tegenstanders voorbij en lossen puzzels op.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> De sterke punten van Rise of Nightmares worden grotendeels van tafel geveegd door de frustratie die Kinect met zich meebrengt. Het is vermakelijke horror, met genoeg afwisseling en veel interessante wapens, maar de besturing laat het op te veel punten afweten.</p>
    Score: 55 Ondermaats
    • Verhaal steekt goed in elkaar, leuke implementaties van Kinect, variatie voorkomt eentonigheid
    • Onvermijdelijke besturingsproblemen zorgen voor frustratie, game vraagt soms te veel precisie van Kinect

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord