Game info

Rift

In de MMORPG Rift betreed je de dynamische en voortdurend veranderende wereld Telara waarin acht oerkrachten – wezens van de vlakten van Lucht, Aarde, Vuur, Water, Leven en Dood – strijden om de macht. Tegelijkertijd vechten twee facties, de Guardians en de Defiant een oorlog uit. Jij stapt deze wereld in als een nobele Guardian of als een technomagische Defiant. Met het Ascended Soul-systeem kun je je personage naar eigen inzicht ontwikkelen. Specialiseer in een specifieke klasse, of kies uit de vele vaardigheden die waar jij je in wilt ontwikkelen. Elk personage kan tot vier verschillende klassen hebben, wat betekent dat de speler voor elke situatie een andere rol kan kiezen In Telara vinden grote dynamische gevechten plaats over uitgestrekte gebieden. Spelers kunnen samen met honderden anderen de wereld proberen te redden of later de gebieden terugwinnen van de indringers. In speler-versus-speler-gevechten kun je speciale rangen verdienen naast buit, titels en unieke zielen om je personage mee te verbeteren. Rift bevat veel van de functionaliteiten die spelers kennen uit andere MMORPG’s, zoals gildes waarin gamers met andere spelers kunnen samenwerken, kerkers waarin missies moeten worden volbracht, raids, een veilinghuis voor het kopen en verkopen van uitrusting en de mogelijkheid om je eigen uitrusting te maken.

Nieuwste review

Wat is het heerlijk om een nieuwe MMO te spelen waar praktisch alles aan klopt. Rift is een game die meer te bieden heeft dan we eigenlijk mogen verwachten van zo’n kersverse online-RPG. Het spel is tot in de puntjes verzorgd en ademt kwaliteit uit iedere porie. En hoewel we alle elementen van de game al eens eerder hebben gezien in andere spellen, heeft maker Trion er telkens weer een eigen draai aan gegeven. Het geheel is daardoor veel meer dan de som der delen.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Zeer goed verzorgd, het soul-systeem, de spelwereld voelt heel dynamisch, grafisch geweldig, biedt alles wat een MMO-speler verwacht en spelers zijn vriendelijk
  • Minpunten
  • Spelwereld is niet origineel, alle onderdelen hebben we wel eens eerder gezien, quests zijn te standaard

Artikelen

Screenshots