Game info

Riff: Everyday Shooter

Riff: Everyday Shooter is een PlayStation Store-titel, die een beetje te vergelijken is met een mix tussen Stardust HD en Rez. Het leuke aan Riff: Everyday Shooter is dat elk level weer andere gameplay oplevert en je dus echt even zult moeten uitvinden wat je moet doen. Daarnaast staat het bepalen van een zo hoog mogelijke score ook centraal.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Riff: Everyday Shooter maakt zijn naam meer dan waard op de PSP. Het is echter jammer dat er een jaar na de PSN-versie sprake is van exact dezelfde game. Alle positieve punten van de PSN-versie zijn nog steeds van toepassing op deze game. En zelfs als de game duurder geweest was, zou het waar voor je geld zijn. Iedereen die Riff nog niet geprobeerd heeft en een zeer leuke 2D-shooter wilt, moet deze game zeker downloaden. Let wel op dat je een PS3 nodig hebt om de game naar je PSP over te brengen.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Muziek en graphics zijn deel van de ervaring. Veel vrij te spelen. Unieke en fijne levelontwerpen. Draagbaar
    • Zo goed als 100% port. Herhalend na een tijd. Scherm soms te druk

Artikelen

Screenshots PlayStation Store


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord