Game info

Ridge Racer Unbounded

Ridge Racer Unbounded is een racegame met het motto: rij, vernietig en domineer. De game is dan ook aanzienlijk destructiever dan voorgaande Ridge Racer-games. In het spel sluit de speler zich aan bij het Unbounded-team, een groep keiharde racers die de straten van Shatter Bay onveilig maken. Het doel is om het territorium te blijven vergroten. Door alles te vernietigen verover je nieuwe gebieden die voorheen verboden waren. Online kun je racen tegen vrienden en ook is het mogelijk om zelf circuits te creëren met de city-editor en deze online te delen.

Nieuwste review

Bugbear is terug en hoe! Samen met Namco Bandai hebben ze de Ridge Racer-franchise omgetoverd tot een regelrechte Hollywood-blockbuster op steroïden. Zonder daarbij het race-element uit het oog te verliezen. Unbounded is uitdagend, snel, gevarieerd en biedt voldoende mogelijkheden om de game keer op keer opnieuw te spelen.

8,5
Score
85
Score: 85
  • Pluspunten
  • Geeft Ridge Racer een nieuwe impuls, erg goede online opties, racegevoel is op zijn Bugbear’s, zelf races maken en delen
  • Minpunten
  • Actie had grafisch gezien beter gekund, track-editor heeft zijn beperkingen

Artikelen

Screenshots