Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Rhythm Thief & The Emperor's Treasure

Rhythm Thief & The Emperor's Treasure is een ritmegame die draait om het mysterie van een verdwenen vader. Hoofdpersoon Raphael is een dief die schilderijen steelt om ze vervolgens weer netjes terug te hangen. Op een dag is zijn vader echter weg en heeft Raphael alleen nog een munt met een symbool erop als aanknopingspunt. Tijdens zijn zoektocht moet je allerlei minigames doen die gebaseerd zijn op muziek en ritme. Soms moet je op de touchscreen van de 3DS-tikken, soms een zwiep maken met je stylus en soms het apparaat kantelen om via de gyroscoop-functie het ritme te volgen. Tijdens het verhaal kom je ook verwijzingen tegen naar eerdere games van uitgever Sega, zoals Space Channel 5 en Samba de Amigo.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Rhythm Thief is een prima ritmespel. Vooral de anime-achtige presentatie en variatie in ritmegedreven minigames pakken goed uit. De suffe puzzels en het te lage tempo van het avonturieren zelf zorgen er helaas voor dat Rhythm Thief (nog) niet de allure van een Elite Beat Agents, Professor Layton of Rhythm Heaven evenaart.</p>
    Score: 70 Goed
    • Leuke minigames, gevarieerd, sterke presentatie
    • Puzzels niet erg interessant, qua speeltempo niet in balans

Artikelen

Screenshots (10)