Game info

Resistance: Fall of Man

Resistance: Fall of Man speelt zich af in een afwijkende werkelijkheid in de 20e eeuw. De Verenigde Staten en Groot-Brittannië proberen Europa en Azië te redden van een geëvolueerd buitenaards virus, genaamd Chimera. Dit virus heeft in een korte tijd vrijwel alle levensvormen in Europa en Rusland laten muteren naar vreselijke monsters. Jij speelt een Amerikaanse soldaat, genaamd Nathan Hale en moet de mensheid proberen te redden. Resistance: Fall of Man gebruikt de kracht van de PlayStation 3 om een unieke stijl van macabere horror en militair geweld op het scherm te toveren. Naast de singleplayer is er een coöperatieve speelmodus aanwezig, offline multiplayer voor 4 spelers en online multiplayer voor maar liefst 40 spelers. Tijdens het spel zul je met veel verschillende wapens te maken krijgen, waaronder wapens uit de Tweede Wereldoorlog maar ook met de meest creatieve buitenaardse wapens.

Nieuwste review

De singleplayer van Resistance: Fall of Man biedt alles wat een goede shooter moet hebben: intense actie, een goed verteld verhaal, een mooie sfeer en een lekker lange campagne. Bovendien voegen de voertuigen die sporadisch voorkomen en de speciale wapens een hele hoop lol toe. Als de game als singleplayer-only werd verkocht, zou het alsnog een zeer solide ervaring zijn. Resistance bevat echter ook nog een fantastische multiplayer modus, die een nieuwe standaard zet op de consoles. Talloze gameplay modi en de schier lagloze gameplay met veertig man is iets waarmee PlayStation 3-bezitters heel erg lang zoet mee zullen zijn. De ijzersterke multiplayer en de zeer goede singleplayer zorgen ervoor dat het onmogelijk is om een miskoop met Resistance te doen. Als er één launchtitel voor de PS3 is die je moet hebben, is het Resistance.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • De intense campagne wordt op een mooie manier verteld. Interessante en leuke wapens. Prachtige mix tussen traditioneel Engeland en de Chimera. Fantastische graphics met weidse omgevingen. Vloeiend online met veertig man en zes speelmodi
  • Minpunten
  • Geen significante gameplay-vernieuwingen

Artikelen

Screenshots