Game info

Remember Me

Remember Me speelt zich af in een futuristisch Parijs in 2084. Alle herinneringen en gedachtes van mensen kunnen automatisch opgeslagen en geruild worden via een netwerk van het bedrijf Memoreyes. De vrouwelijke hoofdrolspeler Nilin is al haar herinneringen kwijt en spelers moeten die terug zien te vinden. Samen met de Errorists-groepering bindt Nilin de strijd aan met Memoreyes. Naast klimmen en vechten kunnen spelers ook verschillende technologieën gebruiken. Zo kan Nilin vijanden laten sterven door hun geheugen te overbelasten en kan ze gedachten lezen om sluiproutes te vinden. Verder kan ze herinneringen aanpassen om van tegenstanders medestanders te maken.

Nieuwste review

Remember Me is ironisch genoeg weinig memorabel. De gevechten hebben een paar leuke twists maar weten verder nauwelijks te boeien en de platformelementen voelen erg lineair. Tot slot zit de dystopische fictie die de game nu juist zijn eigen gezicht had moeten geven vol gaten in het verhaal en slecht uitgelegde stukken. Remember Me is niet zozeer een slechte game, maar wel een weinig enerverende.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Zelf uitwerken combo’s is een tof concept, sterke soundtrack, enkele spannende (gescripte) scenes, herinneringen remixen
  • Minpunten
  • Gameplay blijft erg oppervlakkig en makkelijk, wereld en verhaal zijn matig uitgewerkt

Artikelen

Screenshots