Game info

Red Bull BC One

In Red Bull BC One ben jij een breakdancer die meedoet aan het internationale Red Bull BC One breakdancetoernooi. Tijdens het toernooi neem je het op tegen andere B-boys en B-girls. De dansmoves voer je uit door in hoog tempo puzzels binnen de tijdslimiet op te lossen. Deze puzzels bestaan uit het tekenen van geometrische vormen die steeds complexer worden. Om een hoge score te kunnen behalen zijn een vaste hand en snelheid van belang. Red Bull BC One heeft een eigen visuele stijl en bevat 35 verschillende nummers om op te dansen tijdens de 36 dans-battles. Deze battles speel je aan de hand van een verhaal en brengen je langs verschillende omgevingen.

Nieuwste review

Red Bull BC One is een game die de ‘licentie’ in een licentiegame stopt. Hoewel er geprobeerd is uniek te zijn, slaat het spel de plank compleet mis. Door een gebrek aan connectie tussen het dansen en het puzzelen voelt het eerder als een derderangs puzzelspel dan als een breakdance-game. Ook de grafische stijl en de muziek vallen tegen en lijken aan te geven dat er maar weinig aandacht aan deze game is besteed door de ontwikkelaar.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Het puzzelconcept is leuk bedacht
  • Minpunten
  • Geen connectie tussen puzzelen en dansen. Graphics zijn eerder slordig dan uniek . Muziek in de battles is zeer matig. Extra’s voegen vrijwel niets toe

Artikelen

Screenshots