Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Reality Fighters

Reality Fighters is een traditioneel vechtspel, maar dan volledig aanpasbaar. Via de camera’s van de PlayStation Vita kun je een eigen personage creëren met jouw gezicht. Deze kun je vervolgens in een arena afhankelijk van jouw locatie laten vechten. Daarnaast kun je je personage ook aankleden met meer dan vierhonderd verschillende kledingstukken en hem een specifieke vechtstijl, zoals worstelen of muay thai, aanmeten. Vervolgens kun je jouw personage nog uitbouwen met een van de veertig unieke wapens en jouw eigen strijdkreten en overwinningsteksten opnemen via de microfoon van de Vita. De game ondersteunt een-op-een gevechten via zowel ad-hoc als wifi.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Gamen is ontsnappen aan de realiteit; onderuitgezakt op de bank je in een andere wereld wanen. Het is een notie die de vechtgame Reality Fighters volledig is ontgaan; je wordt geforceerd om de nukken van het spel te volgen met zijn augmented reality-functionaliteiten. En dus zit je als een stijve plank in je eigen huiskamer een spelletje te spelen dat zich afspeelt in je eigen huiskamer, als je tenminste wat ziet. Als mooie extra krijg je ook nog eens verschrikkelijk flauwe grappen naar je hoofd geslingerd terwijl je verveelt op knoppen drukt.</p>
    Score: 30 Waardeloos
    • Eigengemaakte foto’s als decor gebruiken werkt prima
    • Enkel geschikt voor mensen met chirurgische robotarmen, verschrikkelijk irritante ‘humor’

Artikelen

Screenshots (6)