Game info

Rayman: Origins

Rayman is terug in deze platformgame om de wereld te redden. Dit keer is hij niet alleen: Rayman roept de hulp in van Globox en twee handige tovenaars, de Teensies. De game komt vijftien jaar na de originele Rayman uit en gaat weer terug naar zijn tweedimensionale roots. Veel van de klassieke personages zijn dan ook weer terug in dit deel. De ruim honderd personages en de zestig levels zijn helemaal handgetekend. Als een speler een level heeft uitgespeeld, kan hij hier later altijd naar terugkeren. Dit kan handig zijn, omdat Rayman steeds meer vaardigheden leert. Denk aan zwemmen, duiken en vliegen. Hierdoor kan hij op bepaalde plekken komen, die voorheen onbereikbaar waren.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Rayman: Origins weet ook op de Vita nog verfrissend aan te voelen met zijn kraakheldere graphics en zorgvuldig uitgedachte platformactie. De co&ouml;p heeft plaats moeten maken voor de Ghost-modus en dat is enerzijds jammer en anderzijds de beste beslissing die Ubisoft heeft kunnen maken. Onderweg kun je met dit extra speltype snel uit de voeten en dat is toch essentieel voor een handheldtitel.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Ook op Vita prachtig, Ghost-principe past goed bij on the go-gaming, heerlijke platformactie
    • Co√∂peratieve modus ontbreekt, Ghost-modus als geheel werkt te omslachtig

Artikelen

Screenshots Nintendo 3DS


Screenshots PlayStation Vita


Screenshots Xbox 360


Screenshots iPad


Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord