Game info

Rayman: Legends

Rayman: Legends is een vervolg op Rayman: Origins dat. De game lijkt in veel opzichten op Origins, maar maakt bij de Wii U-versie gebruik van de Wii U GamePad voor extra uitdagingen. Zo kan een speler Rayman door de 2D-levels besturen, terwijl een andere speler met de GamePad diverse objecten beweegt en verplaatst, zodat speler één verder kan op zijn avontuur. Ook één speler kan beide rollen op zich nemen. In de andere consoleversies zitten deze speciale levels niet, maar is er nog volop te beleven in de wonderbaarlijke, kleurrijke wereld van Rayman. In het spel bezoeken spelers diverse locaties en tijdperken. Naast de normale platformlevels zijn er ook muzikale levels waarin spelers op de maat van nummers als 'Black Betty' moeten springen en slaan.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Rayman: Legends was &eacute;&eacute;n van de beste platformers op de vorige consolegeneratie. Ook op de PlayStation 4 en Xbox One is de game in &eacute;&eacute;n klap de beste platformer die voor de apparaten verkrijgbaar is. De next-gen-versies voegen nauwelijks wat toe aan het origineel, maar heb je Rayman Legends nog niet gespeeld, dan heb je nu echt geen excuus meer om Legends te negeren. Iedere platformfan moet dit spel in zijn collectie hebben.</p>
    Score: 90 Fantastisch
    • Legends is één van beste platformers van de afgelopen jaren, next-gen-versie heeft geen laadtijden meer
    • Next-gen-versie voegt eigenlijk niets toe aan het origineel

Artikelen

Screenshots Xbox 360


Screenshots PlayStation 3


Screenshots PlayStation Vita


Screenshots Wii U


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord