Game info

Ratatouille

Ratatouille is de game van de gelijknamige animatiefilm van Pixar. De komedie gaat over de rat Remy, die ervan droomt een grote chef-kok in Parijs te worden. Het feit dat hij een rat is, maakt dat echter erg moeilijk. Wanneer hij in de riolen van Parijs terechtkomt, ontdekt hij dat hij zich onder het restaurant van zijn, inmiddels overleden, favoriete chef-kok bevindt. Hoewel Remy zeer ongewenst is in de keuken, probeert hij hier wel regelmatig te zijn, om zo een stempel te kunnen drukken op het Franse culinaire circuit. Ratatouille is een platformgame waarin de speler als Remy allerlei obstakels moet zien te overkomen. Je springt op en over kisten en platformen en zwaait aan touwen tijdens de dertig verschillende missies. Bovendien krijg je te maken met meerdere vijandelijk personages zoals giftige insecten en chefkoks die bewapend zijn met messen. Af en toe worden de missies afgewisseld met mini-games waarin je moet koken. Ook bevat de game meerdere minigames die los gespeeld kunnen worden. Hierin moet je onder andere racen of objecten verzamelen. Veel van deze minigames zijn met vier personen te spelen.

Nieuwste review

Ratatouille is wat je van een filmgame kunt verwachten. Het is een spel dat een duidelijke deadline heeft gehad, en het is gericht op kinderen. Echte kwaliteit en vernieuwing is dus ver te zoeken. Dit neemt niet weg dat het best een vermakelijk spel kan zijn voor de kids. Je komt in veel verschillende gebieden, ontmoet veel personages en de minigames zijn leuk genoeg.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Aardige kindergame voor fans van de film. Originele stemmen en veel personages en locaties uit de film. Leuke achtervolgingscenes
  • Minpunten
  • Je merkt dat er gewerkt is tegen een strakke en te vroege deadline. Weinig uitdaging. Slechte afwerking

Artikelen

Screenshots