Game info

Pursuit Force: Extreme Justice

Pursuit Force: Extreme Justice is een actiegame waarin je zowel te voet als in voertuigen strijdt, verdedigt en assisteert. De Pursuit Force wordt opgetrommeld om Capital City te redden van bendes die de stad terroriseren. De Convicts en Warlords zijn terug en de nieuwe bendes die Capital City uit elkaar trekken zijn de Raiders (snel en bekend om hun vallen) en The Syndicate (professionele dieven). Met de nieuwe gangs erbij is de stad in een oorlogsgebied veranderd en met de nieuwe hard concurrerende politiedivisie (Viper) is er genoeg tuig om de straat mee aan te vegen. Er zijn snellere en grotere voertuigen om in te stappen, inclusief gigantische tanks, treinen en meer. Grotere en sterkere vijanden zorgen voor epische baasgevechten. Veelzijdigheid is de sleutel, met een variatie aan voertuigen om uit te kiezen, waaronder een motor en zijspan, jetski’s en een hovercraft om een stap voor de criminelen te blijven. Je kunt ook te voet verder gaan en zo criminelen te lijf gaan.

Nieuwste review

Al met al is Pursuit Force: Extreme Justice weer een bijzonder leuk spel geworden. Doordat er meer aandacht is geschonken aan het verhaal en de personages, raakt je wat meer bij het spel betrokken. De verschillende moeilijkheidsgraden zijn erg fijn en in combinatie met de nieuwe modes bevat het spel heel wat mobiele uurtjes gameplay. Jammer dat het spel qua diepgang en afwisseling nog wel wat te wensen overlaat.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Beter verhaal en meer personages. Door meerdere moeilijkheidsgraden wat simpeler. Multiplayer. Tussen voertuigen springen blijft leuk
  • Minpunten
  • Ondankt nieuwe modes toch weer hetzelfde spel. Nog altijd weinig afwisseling. Moeilijkheid erg inconsistent

Artikelen

Screenshots