Game info

Pure

In Pure draait alles om het racen met quads. Dit je doe je in heuvelachtige gebieden over de hele wereld. Doordat elk parkoers heuvelachtig is, kun je vele stunts maken en die spelen een hoofdrol in Pure. Door stunts uit te voeren loopt de stuntmeter vol, en hoe voller deze is, hoe extremer de stunts die je kunt maken. De meest ultieme stunts zijn compleet over-the-top en leveren veel punten op. Het draait voornamelijk om die punten in de stuntmodus, maar in de racemodus is het zaak om als eerste van de zestien rijders over de finish te komen. Stunten kan tijd kosten tijdens een race, maar geeft de speler wel de mogelijkheid om een extra snelheidsboost te krijgen. Extra snelheid kun je ook verkrijgen door je quad te verbeteren. Pure heeft uitgebreide mogelijkheden om een eigen quad vanaf de basis zelf op te bouwen. Daarbij moet je altijd het doel in het achterhoofd houden, want een stuntquad moet andere kwaliteiten hebben dan een racequad.

Nieuwste review

Pure brengt het arcade racen weer terug naar de essentie en is vooral erg leuk. Lekker vlot, spectaculair en visueel imponerend. De geringe pretenties zorgen er echter wel voor dat het spel je niet heel lang achtereen zal blijven boeien, maar je pakt het wel snel op om nog even een rondje te scheuren. En dat is toch eigenlijk waar arcaderacers voor bedoeld zijn.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Briljant ontworpen parcours. Stuntsysteem werkt uitstekend in zowel Race als Freestyle. Lekker no-nonsense arcade racen
  • Minpunten
  • Heeft uiteindelijk wat weinig om het lijf. Geen splitscreen multiplayer. Kinderachtige Nederlandse vertaling

Artikelen

Screenshots