Game info

Project Spark

Project Spark is een 'gamemaker' voor pc, Xbox One en Xbox 360. Het spel is sinds december 2013 in bètavorm speelbaar op pc en sinds maart 2014 speelbaar in bètavorm op Xbox One. Project Spark biedt een digitaal canvas waarop spelers hun eigen games en films kunnen maken om die vervolgens te delen met andere spelers. Een Xbox-controller, toetsenbord en muis, Kinect, SmartGlass en touch-apparaten kunnen gebruikt worden om een eigen ervaring op te bouwen. Spelers kunnen met een leeg canvas beginnen of kiezen uit voorgemaakte levels. Vervolgens kunnen omgevingen, personages, speldoelen, vijanden en het verhaal naar wens worden aangepast. Alle gemaakte of gecombineerde items of personages kunnen ook los met andere spelers worden gedeeld. Project Spark draait om het geven van opties. Spelers kunnen kiezen uit één bloem of een heel veld van bloemen en alles daar tussenin. Werelden kunnen niet alleen gedeeld worden, een speler die de wereld van een andere speler bezoekt kan deze wereld ook kopiëren en vervolgens zelf weer aanpassen voor eigen gebruik. Project Spark vergt geen Xbox Live Gold-account om te spelen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> De free-to-play &lsquo; bouw-je-eigen-game&rsquo;-game Project Spark heeft relatief weinig duiding nodig. Deels omdat de openbare b&egrave;ta vrijwel identiek was aan het Project Spark dat drie weken geleden officieel lanceerde, deels omdat het spel een vertrouwde doch zeer complete toevoeging aan het welbekende game maker-genre is. Het concept heeft al enkele prachtige (gratis speelbare) games opgeleverd. Wie zelf een game wil bouwen, doet er goed aan geld uit te geven. Dat is gemakkelijk te verantwoorden, want het eindresultaat van die investering kan enorm imponerend zijn.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Zeer uitgebreide editor, toffe community, prachtige games gemaakt door de community, free-to-play
    • De talloze mogelijkheden kunnen overdonderend zijn

Artikelen

Screenshots PC


Screenshots Xbox One


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord