Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Pro Cycling Manager 2012

In Pro Cycling Manager 2012 ben je de leider van een wielerteam. Je hebt de keuze om één van de tachtig bestaande professionele teams te leiden, maar ook is het mogelijk om zelf een team samen te stellen en daarmee uiteindelijk te proberen de Tour de France te winnen. Als teamleider heb je met alle verschillende facetten van het wielrennen te maken. Je moet op zoek gaan naar sponsors, nieuwe rijders aantrekken, zorgen dat zij met het juiste materiaal rijden en natuurlijk in de races zelf gebruik maken van de juiste tactiek. Nieuw in de 2012-versie is de mogelijkheid om per renner een complete planning voor het hele seizoen te maken. Zo kun je perfecte schema's maken om er voor te zorgen dat jouw kopman uitgerust en in vorm aan de Tour de France begint. Verder is er meer aandacht gegeven aan de omgevingen, zodat een race in Nederland anders oogt dan wanneer je in Frankrijk rondrijdt. Ook is de intelligentie van de tegenstanders verbeterd. Als jij de leider in het UCI-klassement bent en je gaat in de aanval, dan is de kans groter dat je wordt teruggehaald, dan wanneer je in de ranking nog geen punten heb gehaald.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Pro Cycling Manager 2012 staat nog steeds eenzaam aan de top als het om wielrensimulaties gaat, maar dat is ook niet moeilijk als er slechts &eacute;&eacute;n reeks is. De game doet al jaren precies hetzelfde en wijkt daar nauwelijks vanaf. En hoewel de nieuwe aanpassingen zorgen voor een betere spelervaring, missen we toch echt een beetje innovatie.</p> <p> <quickprintreadystate style="display: none;"></quickprintreadystate></p> <p> <quickprintreadystate style="display: none;"></quickprintreadystate></p> <p> <quickprintreadystate style="display: none;"></quickprintreadystate></p> <p> <quickprintreadystate style="display: none;"></quickprintreadystate></p> <p> <quickprintreadystate style="display: none;"></quickprintreadystate></p> <p> <quickprintreadystate style="display: none;"></quickprintreadystate></p> <p> <quickprintreadystate style="display: none;"></quickprintreadystate></p>
    Score: 65 Oké
    • Goede gameplaytweaks, de hoeveelheid informatie blijft indrukwekkend
    • Waar blijft de echte innovatie?, nog steeds niet toegankelijk voor het gros van de gamers

Artikelen

Screenshots (5)