Game info

Premier Manager 09

In Premier Manager 09 ben jij de manager van een voatbalclub. Jij gaat over de tactieken van je club, het transferbeleid en het aannemen van het meest geschikte personeel. De game richt zich vooral op speelbaarheid en wil de meest toegankelijke managergame zijn voor beginnende en ervaren spelers. Premier Manager 09 omvat zes verschillende competities compleet met subdivisies: de Engelse, Duitse, Spaanse, Italiaanse, Franse en Schotse. Voor het eerst in Premier Manager kun je een eigen stadion laten bouwen voor de groeiende groep fans. Andere vernieuwingen zijn te vinden in de uitgebreidere en diepgaandere statistieken en een verbeterd uiterlijk.

Nieuwste review

Premier Manager 09 is typisch zo’n spel dat over een dik jaar gratis met een of ander luguber Duits computertijdschrift geleverd wordt. Helaas kenmerken dit soort titels zich vooral door hun simplisme, lelijkheid en onspeelbaarheid. Wacht dus maar even met het kopen van de game tot het desbetreffende tijdschrijft verschijnt, uiteraard enkel om het blad te lezen. Duitse computerblaadjes worden immers niet alleen geleverd met gratis spellen, maar zetten ook haarfijn uiteen hoeveel polygonen de menubalken en teksticoontjes bevatten. En die informatie is anno 2008 van ongekende waarde.

2
Score
20
Score: 20
  • Pluspunten
  • Vraaggesprekjes. Lage systeemeisen
  • Minpunten
  • Gebrek aan beeldinstellingen. Gebrek aan licenties. Gebrek aan tactische mogelijkheden. Gebrek aan diepgang. Gebrek aan speelbaarheid

Artikelen

Screenshots