Game info

Pool Hall Pro

Pool Hall Pro is een verzameling van biljart-, pool- en snookerspellen waarbij de besturing met de Wii-afstandsbediening een belangrijke rol speelt. Met behulp van de speciale mogelijkheden van de controller neem jij als het ware de keu ter hand en stoot je af in één van de vele verschillende spelmodi. Zo kun je aan de slag in de Arcade Mode, Tournament Mode, Multiplayer, Exhibition, World Tour en oefenen in de Practice-modus. Pool Hall Pro bevat allerlei verschillende pool-, snooker- en biljartvarianten, zoals UK 8 Ball, US 8 Ball, 9 Ball, 6 Ball Pool, 10 Ball Pool, 15 ball Pool, Pub Pool, 6 Ball Snooker, 10 Ball Snooker, Snooker en Basic Pocket Billiards. Door toernooien in elk speltype te winnen kun je geld verdienen en jouw crib naar eigen smaak inrichten.

Nieuwste review

Pool Hall Pro is de moeite en het geld geenszins waard. De onsecure besturing, de onnatuurlijke physics en de onoverzichtelijke camera zorgen voor een zeer wankel fundament, wat het spel van een onspeelbaar karakter voorziet. Dat de enige noemenswaardige lichtpuntjes de gereduceerde prijs en het uitdagende karakter van de carrièremodus zijn, onderstreept dat het niet al te best gesteld is met Pool Hall Pro. Lekker in de winkelschappen laten liggen, dus.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Gereduceerde prijs. Uitdagend
  • Minpunten
  • Besturing is dramatisch. Audiovisueel een gedrocht. Onnatuurlijke physics. Belabberde camera. Beperkte aanpassingsmogelijkheden

Artikelen

Screenshots