Game info

PokéPark Wii: Pikachu's Adventure

In PokéPark Wii: Pikachu's Adventure kruip je in de huid van de schattige Pikachu. Als Pikachu help je anderen uit de brand in het PokéPark. De Sky Prism die het park beschermde, is in stukken uiteen gevallen en Pikachu gaat in de verschillende regio's van het park op zoek naar deze stukken. Tijdens zijn tocht bezoekt Pikachu regio's als Lava Zone, Haunted Zone, Beach Zone en Iceberg Zone, waar hij aan minigames mee kan doen in verschillende attracties. De minigames maken gebruik van de besturing met de Wii-afstandsbediening. Zo kun je door te schudden met de Wii-afstandsbediening een wedstrijdje sprinten in Bulbasaur's Daring Dash. Door vriendschap te sluiten met andere Pokémon kun je ook met hen de verschillende spelletjes spelen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Pok&eacute;park Wii Pikachu&rsquo;s Adventure stelt behoorlijk teleur. In plaats van een vrolijk avontuur krijg je een opeenvolging van vervelende klusjes voor je kiezen. Zelfs de kenmerkende verslavende werking van Pok&eacute;mon verzamelen wordt danig op de proef gesteld door de beroerde besturing en gebrek aan variatie. De verschillende leuke attracties die vrijgespeeld worden maakt het geheel nog wat dragelijk, maar helaas niet meer dan dat.</p>
    Score: 40 Slecht
    • Vrolijke en kleurrijke presentatie, leuke attracties, Pokémon verzamelen blijft verslavend
    • Besturing niet soepel, erg repetitief, uitleg niet altijd duidelijk

Artikelen

Screenshots Wii


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord