Game info

Pokémon Ranger: Shadows of Almia

In de tweede Pokémon Ranger-reeks speel je weer als een mannelijke of vrouwelijke Pokémon Ranger. Je kunt Pokémon vangen door cirkels om ze heen te tekenen met je stylus. Pokémon die je hebt gevangen staan je later bij in je avontuur en hun specifieke kwaliteiten zijn te gebruiken om bijvoorbeeld obstakels op te ruimen om verder te komen in het verhaal. Als Pokémon Ranger is het de bedoeling uiteindelijk de beste in je vak te worden. Dit doe je door missies te voltooien, die bestaan uit het blussen van branden, het redden van mensen in nood en het ophalen en rondbrengen van speciale postpakketten. In dit tweede avontuur doe je dit allemaal in het gebied Almia, vol met oceanen, bossen, woestijnen en nog veel meer. Het gebied herbergt Pokémon uit zowel Pokémon Diamond als Pokémon Pearl.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Pokemon Ranger: Shadows of Almia is jammer genoeg bijzonder herhalend. Feitelijk doe je niets meer dan van het ene naar het andere scherm lopen op zoek naar een bepaalde pokemon die je weer een scherm verder kunnen helpen. Er zit vrijwel geen diepgang in het spel, je hebt geen invloed op de ontwikkeling van je personage en de gevechten met andere pokemon zijn niets anders dan zo snel mogelijk cirkels om de pokemon heen draaien.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Gevarieerd gevechtsysteem
    • Veel te simpel gevechtsysteem. Herhalend. Langdradig. Geen invloed op karakterontwikkeling

Artikelen

Screenshots Nintendo DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord