Game info

Pogo Island

Pogo Island is een Nintendo DS spel dat eigenlijk uit vijf verschillende puzzel onderdelen bestaat: Word Whomp, Poppit!, Phlinx, Tri-Peaks Solitaire en Squelchies. Aan elk onderdeel zit een eilandthema verbonden dat de speler naar een rustplek op een eiland transporteert. Je hebt verder nog een unieke meta-game waar je als speler over het gehele eiland rondzwerft om de Pogo Mascots te verenigen. Bij Word Whomp moet je knaagdieren meppen en zoveel mogelijk woorden spellen voor dat de tijd voorbij is. Bij Poppit! krijg je de opdracht om ballonnen van dezelfde kleur te laten knallen. Op deze manier worden verborgen prijzen vrij gegeven. In Phlinx moet je groepjes stenen van dezelfde kleur creëren, power-ups verzamelen en kun je de bonus ronde halen.

Nieuwste review

Pogo Island had een leuk spel voor de jongsten onder ons kunnen worden, maar EA heeft er een boeltje van gemaakt door slechts vijf minigames in het spel te stoppen, waarvan er eentje volledig onspeelbaar is voor Nederlandstalige kinderen. Daarbovenop is de game op geen elk moment origineel of echt leuk, waardoor Pogo Island snel in de kast zal belanden en een hoop stof zal vangen. Laten liggen die handel, als je écht zin hebt om minigames op je DS te spelen, haal dan Wario Ware nog eens boven en amuseer je rot!

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Grafisch wel in orde. Muziek klinkt fleurig
  • Minpunten
  • Laag aantal minigames. Originaliteit van spelletjes ver zoek. Na drie uurtjes spelen heb je er genoeg van. Word Whomp onspeelbaar voor Nederlandstalige kinderen

Artikelen

Screenshots