Game info

PlayStation All Stars: Battle Royale

PlayStation All Stars: Battle Royale is een vechtgame in de stijl van de Super Smash Bros-serie van Nintendo, maar dan met bekende personages uit PlayStation-spellen. Onder die personages bevinden zich onder meer Kratos uit God of War, Parappa the Rapper, de prinses uit Fat Princess, Sweet Tooth uit Twisted Medel, Radec uit Killzone en Sly Racoon. Ook de arena's waarin gevochten wordt, zijn gebaseerd op Sony-games. Onder andere God of War, Buzz en Ratchet & Clank zijn vertegenwoordigd. De vechtgame is met vier man te spelen.

Nieuwste review

De vergelijking met Nintendo’s Super Smash Brothers is onontkoombaar, ook al is deze niet heel relevant. Battle Royale weet namelijk op een sterke wijze een eigen identiteit te creëren door simpelweg met ijzersterke en verslavende gameplay te komen. Qua afwerking is de game allesbehalve perfect, maar in de basis ligt een gameplayconcept dat garant staat voor dagen speelplezier. 

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Heerlijke en verslavende gameplay; fris concept; dynamische levels; Cross Buy en cross-play is mooie bijkomstigheid; prima balans tussen verschillende personages…
  • Minpunten
  • …maar helaas ook niet helemaal perfect; weinig interessants te verdienen; arcademodus is niet boeiend.

Artikelen

Screenshots