Game info

Plants vs. Zombies

In Plants vs. Zombies is het de bedoeling om je tuin te verdedigen tegen een opkomende plaag van zombies. Dit doe je door strategisch planten te plaatsen op het gazon. Met een groot verschil aan flora moeten de verschillende zombies weggehouden worden. Elke verschillende plant heeft weer een ander effect en het is aan jou de perfecte combinatie te maken om zo de zombies geen kans te geven het gazonnetje over te steken. Er zijn vijftig levels in de Adventure-modus en nog eens ruim vijftig levels in de andere spelmodi.

Nieuwste review

Plants vs. Zombies is een casual game zoals vrijwel alleen PopCap die maakt. Het spel is charmant, origineel en ziekelijk verslavend. Het heeft niet de tactische diepgang van veel andere Tower Defence-games, maar het maakt veel goed door de afwisseling in spelregels die de zaken toch steeds fris houdt. Gamers die op zoek zijn naar uitdaging zullen even door moeten bijten, want het is er wel degelijk verderop in het spel.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Bijzonder verslavend. Veel goed bedachte alternatieve spelmodi. Erg veel content. Neemt zichzelf niet te serieus. Goedkoop
  • Minpunten
  • Veel te eenvoudig in het begin

Artikelen

Screenshots