Game info

PixelJunk Shooter

PixelJunk Shooter is het vierde deel uit de PixelJunk-serie. In PixelJunk Shooter manouevreer je een ontdekkingsvoertuig door ondergrondse gangenstelsels. Door de omgevingen in je voordeel te gebruiken, kun je veilig het einde van elk level halen. De game is een mix van strategie en actievol schietwerk. De levels zitten vol met obstakels zoals rotsen, die kapotgeschoten kunnen worden, maar ook gebruikt kunnen worden in je voordeel. Ook kun je bijvoorbeeld water gebruiken om lava af te koelen, zodat je verschillende wezens kunt redden uit de ondergrondse stelsels. Tegelijkertijd zijn er vele vijanden die je onder vuur kunt nemen met je ontdekkingsvoertuig. Spelers kunnen online scores uitwisselen en gamebeelden uploaden.

Nieuwste review

Pixeljunk Shooter weet door de interactie van vloeistoffen in te spelen op een aantal oeroude gevoelens. Het geeft een enorme voldoening om een kettingreactie te veroorzaken en alle processen voor je te zien afspelen. Door de mogelijkheid om met zijn tweeën te spelen wordt de fun-factor alleen maar hoger. De game is helaas wat kort door de lage moeilijkheidsgraad en laat ons zitten met het gevoel dat er meer uit het concept gehaald had kunnen worden. Wij zouden met liefde nog wat euro’s neertellen voor nieuwe levels of, nog beter, een level-editor.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Spelen met verschillende stoffen is verslavend. Behoorlijk origineel. Stijl zorgt voor uniek sfeertje. Coöp is fun. Prachtig weergegeven effecten
  • Minpunten
  • Te makkelijk en daardoor ook te kort. Te weinig gamemodi

Artikelen