Game info

PixelJunk Monsters

PixelJunk Monsters is een strategische game waarin je als stamhoofd je kleine stamgenootjes moet beschermen. Je dorp wordt aangevallen door een reeks vijanden die variëren van spinnen en insecten tot reuzen en vliegen. Het is de bedoeling een afweersysteem op te zetten door torens te bouwen op plaatsen waar bomen staan. Op deze torens zitten verschillende wapens, die nodig zijn om de verschillende soorten vijanden te weren. Door geld te verdienen met dit weren van vijanden kun je nieuwe torens bouwen en door diamanten te verzamelen zijn er nieuwe soorten torens vrij te spelen.

Nieuwste review

PixelJunk Monsters maakt handig gebruik van de populariteit van het Tower Defence-concept, dat al geruime tijd op het internet als flashgame te spelen is. Het is jammer dat er geen online coöp, noch level creator in het pakket zit, maar dat belet gelukkig niet dat we te maken hebben met een van de betere spellen die via de PlayStation Store verkrijgbaar zijn. Ben je dus opzoek naar een leuk, uitdagend en vooral verslavend spel, rep je dan als de bliksem naar je Playstation 3 om deze game voor slechts €4,99 op je harde schijf te zetten.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Hardcore in een toegankelijk jasje. Grafisch luchtig en kleurrijk. Tactisch inzicht nodig. Prijs en kwaliteit perfect in verhouding
  • Minpunten
  • Spel scheeuwt om online coöp en level creator. Levels verplicht perfect uitspelen schrikt af

Artikelen

Screenshots