Game info

Pac-Man & Galaga Dimensions

Deze bundel bevat een tweetal games: Pac-Man Tilt en Galaga 3D Impact. Pac-Man Tilt is een tweedimensionale platformgame waarin spelers Pac-Man vooruitbewegen, door zijn wereld te kantelen. Dankzij de accelerometers in de 3DS kan de wereld gekanteld worden door de spelcomputer zelf te kantelen. Pac-Man komt verschillende omgevingspuzzels en obstakels tegen die hij moet zien te omzeilen. Ook de bekende Pac-Man spoken zijn van de partij en kunnen het best worden vermeden. Todat Pac-Man een krachtpil vindt, dan zijn het juist de spoken die moeten vluchten. Galaga 3D Impact is een eerstepersoons shooter waarin de speler het in een ruimteschip opneemt tegen Galaga-aliens. Door de 3DS te draaien kunnen spelers om zich heen kijken om vervolgens de buitenaardse wezens neer te schieten.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Pac-Man &amp; Galaga Dimensions is een verzameling van zes kleinere titels waarvan er &eacute;&eacute;n prima te verteren is. Als totaalpakket voor een volwaardige prijs valt het moeilijk aan te raden.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Pac-Man Championship Edition, Galaga Legions
    • Klassieke games op te klein scherm, Pac-Man Tilt te simpel

Artikelen

Screenshots Nintendo 3DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord