Game info

OutRun Online Arcade

OutRun Online Arcade is een remake van de bekende arcadegame van Sega. In tegenstelling tot wat je misschien verwacht is OutRun helemaal geen racespel zoals je ze wel vaker ziet. Zeer zelden rij je zonder tegenstanders door de omgevingen heen want in deze game is het belangrijk om binnen een zo kort mogelijk tijd het einde van een gebied bereiken. Hierin verschilt OutRun dan ook van andere racers, het is namelijk niet de bedoeling om tig keer hetzelfde rondje te rijden maar het is juist de bedoeling om binnen de tijd één van de vijf verschillende eindpunten te bereiken. Hoe je precies bij een eindpunt komt is helemaal aan jou. Na het eerste gebied waarin je in een zonnige badplaats racet krijg je de keuze om links of rechts af te slaan. De linkerkant van het asfalt staat altijd gelijk aan de makkelijke route terwijl de rechterkant meer uitdaging biedt. De wereld van OutRun is hierom opgebouwd als een (liggende) piramide met als startplaats het bovenste punt en de finish helemaal onderaan de voet.

Nieuwste review

Outrun Online Arcade biedt het belangrijkste deel van de Outrun-ervaring voor een schappelijke prijs. Online multiplayer en leaderboards zijn een goede toevoeging aan deze heerlijke, relaxende racegame.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Soepele besturing, gevoel van snelheid. Online multiplayer en leaderboards. Heerlijke muziek. Racen met een zomers gevoel
  • Minpunten
  • Geen offline multiplayer. Leaderboards niet echt mooi geïntegreerd. Geen progressie

Artikelen

Screenshots