Game info

Onechanbara: Bikini Zombie Slayers

In Onechanbara: Bikini Zombie Slayers neem jij het zwaard ter hand om korte metten te maken met grote hordes zombies. Je speelt daarbij als Aya, een vrouw met een enorme hekel aan haar ondode tegenstanders. Samen met haar zusje, Saki, moet ze al haar samuraivaardigheden aanwenden om haar thuisstad te beschermen tegen de verschillende bendes zombies. Het zwaard bestuur je met de speciale mogelijkheden van de Wii-afstandsbediening. Je kunt de game zowel alleen als met zijn tweeën spelen, waarbij een tweede speler de controle krijgt over Aya’s zusje. Naast de standaard verhaalmodus kun je aan de slag met modi als de Free Play Mode, Survival Mode en Quest Mode, waar je verder kunt oefenen op alle verschillende vechtmoves van beide personages.

Nieuwste review

Ben jij een sadomasochist, ontsnapte TBS’er én houd je van hentai? Dan zul je werkelijk gaan smullen van Onechanbara: Bikini Samurai Squad. Ben je gewoon een simpele ziel die het leuk vindt om zich lekker af te reageren op meutes zombies, dan zul je waarschijnlijk beter af zijn met games als Left 4 Dead of Dead Rising. Of misschien is live action roleplaying wel wat voor jou? Hoe dan ook, koop dit niet.

2
Score
20
Score: 20
  • Pluspunten
  • Het concept blijft briljant...
  • Minpunten
  • ...maar de uitwerking is om te huilen. Grafisch en technisch zwaar ondermaats. Debiele besturing. Eindeloos buttonbashen. Het feit dat deze bagger nog gekocht wordt ook

Artikelen

Screenshots