Game info

One Piece: Unlimited Cruise SP

One Piece: Unlimited Cruise SP is een heruitgave van het Wii-spel One Piece Unlimited Cruise: The Treasure Beneath the Waves met enkele nieuwe toevoegingen. De vrolijke bende piraten uit de anime One Piece gaan in deze game op hun mythische boot The Thousand Sunny Ship opzoek naar een schat. Onder leiding van de kapitein Captain Monkey D. Luffy gaat zijn bemanning op avontuur terwijl ze allerlei verschillende eilanden bezoeken. Het verhaal van One Piece: Unlimited Cruise is opgedeeld in twee delen. Er zijn in totaal twaalf personages waarmee gespeeld kan worden en maar liefst dertig verschillende eindbazen. Bekende aanvallen uit de serie keren ook allemaal terug in de game.

Nieuwste review

One Piece: Unlimited Cruise SP is een halfbakken, gemakkelijke en beperkte overzetting van een Wii-spel, dat van zichzelf al vrij suf en eenzijdig is. Alleen de originele Japanse stemmen en karakteristieke One Piece-humor zijn nog wel aardig. Voor de rest is het de serie (en de naam ‘game’) onwaardig.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Dialogen zijn ingesproken, humor maakt de vele tussenfilmpjes aangenaam
  • Minpunten
  • Betreft in tegenstelling tot de Japanse versie enkel deel één, leveldesign en missiestructuur zijn niet goed doordacht vooral niet leuk, geen enkele vechtstijl komt goed uit de verf

Artikelen