Game info

Omega Five

Omega Five is een side-scrolling shooter in een driedimensionale omgeving en echte hardcore actie bevat. De game speelt zich af in een futuristische wereld waarin je kunt kiezen uit meerdere menselijke personages, elk met eigen unieke speciale aanvallen en upgradeable wapens die in 360 graden kunnen schieten. Tevens bevat de game een lokale coöperatieve modus waar een vriend mee kan spelen.

Nieuwste review

Omega Five is een lekkere shoot ‘m up die je zeker een paar dagen zoet zal houden. Het knallen geeft veel voldoening, mede dankzij de prachtige graphics. Helaas heeft men de moeilijkheidsgraad niet helemaal weten uit te balanceren, waardoor het spel enerzijds te moeilijk is, en anderzijds te simpel. Verder is vier stages niet bijzonder veel, maar gezien de zachte prijs van 800 Microsoft-punten en het feit dat de productiewaarden in de buurt van een ‘echte’ game liggen, zullen we daar niet te zwaar aan tillen.

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Prachtige graphics. Heerlijk knallen. Verschillende personages met eigen speelstijl. Niet zo onvergeeflijk zoals veel vergelijkbare games. Je bent niet eens een ruimteschipje!
  • Minpunten
  • Ongebalanceerde moeilijkheidsgraad. Geen online multiplayer. Aan de korte kant

Artikelen

Screenshots