Game info

No Heroes Allowed!

In No Heroes Allowed!, het vervolg op Holy Invasion of Privacy, Badman! What Did I Do to Deserve This, My Lord? en Holy Invasion of Privacy, Badman! What Did I Do to Deserve This, My Lord? 2, speel je als de God of Destruction. Het is jouw taak om een zo sterk mogelijke grot te bouwen. Zorg er voor dat het ecosysteem in je grot goed werkt en dat de voedselketen zo evenwichtig mogelijk is. Alleen dan zal het je lukken om de menselijke superhelden buiten de deur (grot) te houden. Hoewel de mensen in vrede komen zijn ze jouw vijand. Vernietig ze voordat ze er met jouw onderdanen vandoor gaan.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> No Heroes Allowed bouwt verder op het fundament dat met de vorige games in de serie gelegd is, die elk deel steeds een stukje beter wordt. Toegankelijk is het spel niet, maar wanneer je van tandenknarsend moeilijk houdt, moet je deze game zeker een keer een kans geven.</p>
    Score: 80 Uitstekend
    • Instelbare moeilijkheidsgraad, diepgaande gameplay, coƶperatief speelbaar, hoge mate van herspeelbaarheid
    • Overzicht is makkelijk te verliezen, geen controle over monsters

Artikelen

Screenshots PlayStation Portable


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord