Game info

Ninja Gaiden Sigma

Ninja Gaiden Sigma is de eerste Ninja Gaiden game op een console van Sony. Het betreft hier een remake van Ninja Gaiden Black die in 2005 verscheen op de Xbox. Ninja Gaiden is een hack-and-slash-titel waarin je met de ninja Ryu Hayabusa met je zwaard, magische aanvallen en acrobatische sprongen je slimme vijanden te snel af moet zijn. Uiteraard is de game speciaal voor de PlayStation 3 helemaal vernieuwd. Zo ziet de game er grafisch een stuk beter uit, bevat de game 19 hoofdstukken (drie meer dan het origineel), kun je de bewegingssensoren in de PS3-controller gebruiken en kun je de laadtijden aanzienlijk verkorten door de game volledig naar de harde schijf van de PS3 te kopiëren. Bovendien speel je in deze versie niet alleen met Ryu, maar ook met Rachel.

Nieuwste review

Ninja Gaiden Sigma verbetert zijn voorgangers op een aantal fundamentele fronten waardoor dit de absolute versie is van een geniale game. Ook als je de twee eerdere versies al hebt gespeeld, dan rechtvaardigt al het nieuwe materiaal zeker nog één speelsessie op zijn minst. Mocht dit je eerste keer Ninja Gaiden zijn, dan is Sigma de beste versie die je kan spelen en staat er een geweldige ervaring en één van de beste action-games ooit je te wachten. Ninja Gaiden Sigma is een Klassieker (juist, met de hoofdletter K) en als zichzelf respecterend gamer ben je het aan jezelf verplicht om deze game te ervaren. Speel deze game, hoe dan ook.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Presentatie van hoog niveau. Nog steeds lekker moeilijk. Lange speelduur. Enorm diepe en gebalanceerde gameplay. Definitieve versie met waardevolle nieuwe content
  • Minpunten
  • Camerasysteem kan soms vervelend doen. Meer minpunten? Tja, euh…..

Artikelen

Screenshots