Game info

NFL Tour

In NFL Tour ga je met je team op een road show. Dit doe je door in nieuw ontworpen stadions wedstrijden te spelen tegen NFL-teams. Het spel bevat de NFL-licentie waardoor je speelt met in het echt bestaande spelers. Je doel is om alle teams te verslaan en uiteindelijk de top te bereiken. Die top is het verkrijgen van een NFL-contract. De game kent verschillende modi waaronder Tour en Exhibition. In de eerstgenoemde doorloop je een aantal stadia om uiteindelijk dat felbegeerde contract in handen te krijgen. Bij de laatstgenoemde kun je direct een potje American Football spelen. Overigens moeten spelers voordat de wedstrijd daadwerkelijk begint hun sporters opstellen en strategieën invoeren. Tijdens het spelen zelf kunnen teamleden gebruik maken van tackles en andere speciale bewegingen.

Nieuwste review

NFL Tour is geen goede game, zo simpel is het. De NFL Street reeks had genoeg goede elementen om tot een vermakelijk geheel te komen. Bij NFL Tour is dit helaas niet het geval. Hou je niet van American Football, laat deze game dan links liggen. Hou je wél van American Football, laat hem dan helemaal links liggen. De sport verdient beter dan dit.

3
Score
30
Score: 30
  • Pluspunten
  • Echte spelers en teams. Commentaar soms met leuke zelfspot
  • Minpunten
  • Frustrerende controls. Te eenzijdige gameplay. Computer nog dommer dan een rund. Weinig verschillende modi. Gewoonweg NIET leuk

Artikelen

Screenshots