Game info

Need for Speed Undercover

De politiewagens keren terug in de Need for Speed-serie bij Need for Speed Undercover. De flitsende racegame speelt zich af in de zogenaamde Bay Area van Tri-City en zet spelers achter het stuur van de snelste personenauto's ter wereld. Het is de bedoeling door de stad te racen zonder daarbij gearresteerd te worden door de agressieve politiewagens die er werkelijk alles aan doen om jouw van de baan te rammen. Need for Speed Undercover bevat een uitgebreide verhaallijn, waarin een hoofdrol is weggelegd voor bekende Hollywood-actrice Maggie Q. Zij speelt een FBI-agente die jou de opdracht geeft undercover te gaan en zo te infiltreren in een internationale bende van criminelen. Zo krijg je opdrachten om je te bewijzen tegenover de bende en hun vertrouwen te winnen, zonder dat de plaatselijke politie doorheeft dat je eigenlijk bij hen hoort.

Nieuwste review

Need for Speed Undercover is een flinke stap terug voor de reeks. De serie lijkt met dezelfde problemen te kampen als de FIFA-reeks een paar jaar geleden. De makers beloven van alles, maar bieden uiteindelijk veel te weinig om een nieuw deel te verantwoorden. Gelukkig biedt het FIFA-syndroom ook perspectief, want na een paar missers heeft die reeks eindelijk weer een topper afgeleverd. We vertrouwen er in ieder geval op dat EA in de nabije toekomst gewoon weer met een Need for Speed-waardige game op de proppen komt.

4
Score
40
Score: 40
  • Pluspunten
  • Geluid is dik in orde. Highway- en outrun-races
  • Minpunten
  • Framedrops zijn niet meer van deze tijd. Waar zijn de inwoners van Tri-City gebleven?. Kunstmatige intelligentie biedt te weinig tegenstand. Hot Pursuit-niveau wordt nooit gehaald. Uitdaging laat te lang op zich wachten

Artikelen

Screenshots