Game info

Need for Speed ProStreet

In Need for Speed ProStreet is de beste racer van de stad zijn niet meer voldoende. Het is tijd voor de volgende stap: racen op wereldniveau en hier winnen. Om dit te kunnen bereiken zul je de ultieme racebolide moeten bouwen en mee moeten doen aan race-evenementen die meerdere vaardigheden tegelijkertijd van je vergen. Je zult al je vaardigheden en je reputatie in de strijd moeten gooien om het op te nemen tegen ’s werelds beste straatracers. Dit is jouw kans om te bewijzen dat je alles in huis hebt om tot koning onder de straatracers gekroond te worden. Het racen doe je op enkele bekende locaties op de wereld. Zo kun je racen op de Shuto-snelweg in Tokio, de Duitse Autobahn en in de Nevada-woestijn. Je wordt natuurlijk niet de koning van de straatraces door af en toe een race te winnen. Je zult jezelf moeten bewijzen in vier verschillende categorieën: een vernieuwde Drag-modus, Tandem Drift, Grip Racing en de Speed Challenge. De straatraces zijn keihard en fouten worden genadeloos afgestraft. Je kunt de racewagens volledig aan gort rijden dankzij een uitgebreide schadesimulatie. Wagens botsen tegen elkaar, metaal verbuigt en wrakstukken vliegen in het rond. Bovendien hebben deze crashes gevolgen. Rook, modderspetters en stofwolken hebben namelijk invloed op de andere racers. Natuurlijk kun je je eigen wagen ontwerpen en deze tonen en delen met andere racers over heel de wereld. Iedere keer dat een ontwerp van jou gedownload wordt en in een race domineert krijg je een beloning.

Nieuwste review

Need for Speed Pro Street is in essentie een aardige racegame, maar ontbeert het karakter dat we van de serie gewend zijn. Het sleutelen aan je wagen is leuk uitgewerkt en ook de multiplayer integratie is goed, maar het racen zelf en de vorm waarin alles gegoten wordt is maar standaard. En daarmee stelt Pro Street toch wat teleur, want op papier zag alles er zo rooskleurig uit.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Sleutelen goed uitgewerkt. Multiplayer integratie werkt soepel. In essentie nergens slecht
  • Minpunten
  • Snelheidsgevoel vaak afwezig. Niet alle racemodes komen goed uit de verf. Eigen smoelwerk ontbeert. Betalen met MS Points haalt uitdaging uit de game. MC tijdens races is bloedirritant

Artikelen

Screenshots