Game info

NBA 08

NBA 08 introduceert spelers met een geheel nieuw progressiesysteem waarmee spelers vaardigheden en ervaring aan de gekozen personages kunnen toekennen. Hierdoor kunnen spelers hun team geheel naar eigen wens instellen. Door uitdagingen en toernooien te winnen krijg je nieuwe punten waarmee je nieuwe objecten kunt kopen om je team verder mee aan te passen. Naast de offline mogelijkheden is ook de online multiplayermodus verbeterd. Dankzij een online hub kunnen spelers nu allerlei data met elkaar uitwisselen over hun eigen gemaakte teams, wedstrijden die ze hebben gespeeld en prijzen die ze hebben gewonnen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een basketbalwedstrijd tegen elkaar te spelen. Tenslotte zitten er in NBA 08 ook verscheidene minigames waarin je de basiselementen van het spel kunt leren. Alle wedstrijden, toernooien en minigames zijn speelbaar in geheel nieuwe of verbeterde arena’s. Voor NBA 08 is ook geheel nieuwe audio ingevoerd. Het spel bevat dan ook nieuw commentaar en nieuwe geluidseffecten. Overigens is niet alleen de audio maar ook de kunstmatige intelligentie van de tegenstanders aangepast waardoor jouw team maar ook de tegenstander beter samenwerkt en strategischer speelt.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>NBA ’08 kan absoluut niet tippen aan de kwaliteit van de reeds gevestigde basketbalspellen. Zowel op het gebied van gameplay als audiovisueel schiet het spel tekort. Ook de verscheidene modi zijn nauwelijks noemenswaardig. Toch is het spel op geen enkel vlak tergend slecht te noemen en is het op z’n tijd nog vrij vermakelijk.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Speelt lekker weg. Ook speelbaar voor leken. Aardig tussendoortje
    • Audiovisueel zeer zwak. Karige diversiteit aan speelmodi. Sfeerloos. Seizoen NBA is al maanden bezig

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Screenshots PlayStation Portable


Screenshots PlayStation 2


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord