Game info

Naruto: Ultimate Ninja Storm

In Naruto: Ultimate Ninja Storm vecht je op acrobatische wijze in driedimensionale omgevingen. Hoe je precies vecht, bepaal je zelf met de mogelijkheid om de vechtstijl van je personage aan te passen. Bovendien kun je zelf twee vechters kiezen die je team komen versterken. Elk van de 25 personages in Naruto: Ultimate Ninja Storm heeft bijzondere “Awakening”-krachten waardoor ze onder de juiste omstandigheden nieuwe kenmerken en talenten krijgen. Je kunt uiteraard vechten tegen computergestuurde tegenstanders, maar ook tegen een vriend of vriending. Naruto: Ultimate Ninja Storm bevat bovendien een free-roaming-sectie, het Hidden Leaf Village is namelijk helemaal vrij begaanbaar. In dit dorp kun je met bekende personages uit de Naruto-serie spreken, kostbare objecten vinden en honderd verschillende missies doen. In deze missies moet de speler niet alleen veel een-op-een vechten, ook moet hij dingen bezorgen, races doen en grootschalige gevechten leveren tegen enorme vijanden.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Naruto: Ultimate Ninja Storm is een goed actiespel, dat de gelijknamige serie zonder enige twijfel eer aandoet. Vooral de audiovisuele klasse en het unieke vechtsysteem zorgen ervoor dat het spel moeiteloos haar hoofd boven water weet te houden. Spijtig genoeg schittert de online spelmodus door afwezigheid en steken de minigames niet allemaal even goed in elkaar. Dit daargelaten weet Ultimate Ninja Storm een frisse wind door het genre te blazen en is het absoluut niet noodzakelijk kennis van de serie te hebben om er het nodige plezier uit te kunnen halen. </p>
    Score: 70 Goed
    • Audiovisueel. Spelduur. Vechtsysteem
    • Ontbreken online spelmodus. Verhaal. Kwaliteitsverschil minigames

Artikelen

Screenshots PlayStation 3


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord