Game info

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 draait om de held uit de tekenfilmserie Naruto. De game kent een verhaal dat in drieën gesplitst is en de Naruto Shippuden-verhaallijn bestrijkt. In de game beleef je de avonturen van het ninjaleven van Naruto, Sasuke en Jiraya. In Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 vecht je op acrobatische wijze in driedimensionale omgevingen. Hoe je precies vecht, bepaal je zelf dankzij de mogelijkheid om de vechtstijl van je personage aan te passen. Bovendien kun je zelf twee vechters kiezen die je team komen versterken. In totaal kun je kiezen uit meer dan veertig verschillende vechtersbazen, met wie je ook onlinegevechten kunt uitvoeren tegen ninja?s van over de hele wereld.

Nieuwste review

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 is op dit moment de ultieme Naruto-game. De beleving en sfeer zijn indrukwekkend, waardoor de scheiding tussen anime en spel regelmatig vervaagt. De lag en onhandige opzet van de online multiplayer en de Engelse taalvariant zijn eigenlijk de enige smetjes op deze verder uitstekende Naruto-ervaring.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Intense quick-time events spatten van je scherm, lange en gestroomlijnde verhaalmodus, audiovisuele presentatie is weer prachtig, doeltreffend vechtsysteem
  • Minpunten
  • Onhandige opzet en lag overheersen online modus

Artikelen

Screenshots