Game info

Naruto Shippuden 3D: The New Era

Naruto Shippuden 3D: The New Era is gebaseerd op de Naruto-tekenfilmserie. De game laat je allerlei avonturen uit de tekenfilmserie beleven met hoofdpersoon Naruto. Later in de game kunnen speler ook met zijn rivaal Sasuke spelen. Daarnaast zijn er nog tien ondersteunende personages, waarvan er drie ook in verschillende hoofdstukken meegenomen kunnen worden. Elk personage heeft zijn eigen specialiteiten, die van pas zullen komen tijdens de gevechten in de game. De game is volledig in 3D-speelbaar en ondersteunt ook bewegingsbesturing. Spelers kunnen de 3DS-spelcomputer zelf bewegen om vijandelijke aanvallen te ontwijken.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p> Naruto Shippuden 3D: The New Era is als een kippenboutje zonder vel en met net te weinig vlees: op zich wel te eten, maar het lekkerste gedeelte is weggehaald en na afloop heb je nog steeds trek. The New Era biedt aardig wat actie, maar heeft verder nauwelijks iets om het lijf en de presentatie doet z&rsquo;n best om de potentie van de licentie te ondermijnen.</p>
    Score: 50 Ondermaats
    • Snelle actie, genoeg aanvalsmanoeuvres, uitdagend
    • Kracht Naruto-franchise wordt ondermijnd, weinig spelmodi, campagne te summier

Artikelen

Screenshots Nintendo 3DS


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord