Game info

My Horse and Me

My Horse and Me is de enige game die een wereldwijde licentie heeft van ’s werelds voornaamste paardensportfederatie, de Federation Equestre Internationale (FEI). My Horse and Me is een nabootsing van de wereld van de paardensport. In My Horse and Me kun je ontspannen op je paard rijden, maar ook in sportverband. Bovendien moet je je paard verzorgen in een soort minigame. Daarbij maak je gebruik van water, sponsen borstels en meer. In de Championship-modus moet je meedoen aan allerlei rij- en springcompetities, in binnen- en buitenlocaties. Deze variëren van stallen tot toernooilocaties van wereldniveau.

Nieuwste review

My Horse & Me komt op de PC beter tot zijn recht dan op de Wii. Door de eenvoudige besturing speelt de game lekker weg en voor zowel de niet frequent gamende paardenliefhebster als de medaillejager ligt er een leuke speelervaring in het verschiet. Het concept is wat simplistisch en beperkt, maar wat het probeert te doen, doet het redelijk goed.

6
Score
60
Score: 60
  • Pluspunten
  • Aanpassingsmogelijkheden voor paard en ruiter. Interessant voor de liefhebber. Vermakelijke dressuurwedstrijden voor iedereen geschikt
  • Minpunten
  • Minigames zijn niet zo interessant. Beetje oppervlakkig

Artikelen

Screenshots