Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Mozart: De Samenzweerders van Praag

Mozart is een adventuregame waarin je de rol aanneemt van Mozart. In 1788 in Praag zijn het zware tijden, de Pruisen en de Oostenrijks-Hongaren zijn in gevecht voor de controle over de Bohemen. Er gaat een gerucht dat het leger van de Keizer van Oostenrijk, Joseph II, zijn verslagen na een bloederige strijd tussen de Carensebes en de Ottomanen. Op datzelfde moment is Mozart, de protégé van de Keizer, in Praag om zijn financiële problemen op te lossen. Hij is zich echter niet bewust van hetgeen wat hem te wachten staat. Je speelt in Praag, inclusief alle legendarische plaatsen en architectarische schatten die de Romeinse, gotische en barok stijl met elkaar combineert.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Mozart: de Samenzweerders van Praag was een mooie mogelijkheid om een nieuw publiek kennis te laten maken met het werk van Wolfgang Amadeus Mozart. Het spel manoeuvreert zich echter in een niche met teveel saaie, irrelevante puzzels die het speltempo onderuit halen. De vele technische fouten vormen de genadeslag.</p>
    Score: 40 Slecht
    • Origineel onderwerp. Nederlandse ondertiteling
    • Veel irrelevante en suffe puzzels leiden af van het verhaal. Technische gebreken

Artikelen

Screenshots (5)