Game info

MotorStorm: Pacific Rift

MotorStorm: Pacific Rift is het vervolg op Motorstorm en draait net als het eerste deel om hectische offroad-races. Pacific Rift speelt zich af op een tropisch eiland vol met vulkanen, stranden, dichte jungles en steile hellingen. Zo worden de offroad-raceauto's tot het uiterste gedwongen om het natuurschoon te bedwingen. Het is wederom de bedoeling met plankgasover de snelste routes te racen en tegelijk met zo veel mogelijk gebruik van de [i]boost[/i] je tegenstanders zo snel mogelijk af te zijn Pacific Rift kent een uitgebreide singleplayer-modus, waarin alle voertuigklasses uit het eerste deel terugkeren, met de toevoeging van enorme monster-trucks die veel sterker zijn dan de kleine voertuigen en motors. De game is met vier spelers splitscreen speelbaar en bevat een online multiplayer-modus voor maximaal 16 spelers tegelijk. De vertrouwde voertuigen uit deel één zijn weer terug, maar deze keer zijn ook monstertrucks speelbaar. Deze rijden met gemak over andere voertuigen in hun pad heen.

Nieuwste review

Evolution Studios heeft de weinige minpuntjes van MotorStorm goed bijgewerkt en van de ruwe diamant een fonkelende edelsteen gemaakt. Pacific Rift biedt meer variatie in omgevingen, drastisch kortere laadtijden, soepele besturing en als klap op de vuurpijl een visuele traktatie van de eerste orde. Baanbrekende vernieuwingen hoef je niet te verwachten, maar Pacific Rift doet zijn kunstje gewoon erg goed. Deze heerlijke arcaderacer is aan iedere racefan met een PlayStation 3 van harte aan te raden.

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Drastisch kortere laadtijden dan voorganger. Singleplayer grafisch indrukwekkend. Gevarieerde omgevingen. Soepele besturing. Veel extraatjes vrij te spelen
  • Minpunten
  • Minder uitdaging dan voorganger. 3+4-spelers splitscreen multiplayer vaak onoverzichtelijk. Speedruns soms frusterend

Artikelen

Screenshots